IPA Sporazum i Saradnja

Moto Klub Bezbednost je ponosan član Internacionalne Policijske Asocijacije (IPA), globalne organizacije koja okuplja stručnjake iz oblasti bezbednosti i policijske službenike iz različitih zemalja. IPA broji preko 800.000 članova u 70 država sveta. Kroz partnerski odnos i saradnju, Moto Klub Bezbednost kontinuirano podržava inicijative IPA za unapređenje bezbednosti u saobraćaju i promociju sportskog duha.

Sporazum - IPA Regija Beograd

IPA – Regija Beograd I Moto klub Bezbednost (staro ime “Moto Klub S.O. Žandarmerije”) potpisali su sporazum o saradnji.Predmet ovog sporazuma je pružanje međusobne podrške u podizanju kolektivne svesti o potrebi za bezbednijim i pažljivijim učestvovanjem u saobraćaju.Zajedničke aktivnosti će se usmeriti i na razvijanje sportskog duha I morala članova ove dve pomenute organizacije.Takođe će se zajedno angažovati na realizaciji edukativnog, sportskog I humanitarnog rada gde će poseban fokus biti na edukaciji najmlađih članova društva – dece

Sporazum - IPA Sekcija Crna Gora

Predstavnici Moto kluba Bezbednost (staro ime “Moto Klub S.O. Žandarmerije”) posetili su od 8. do 10.marta 2015.godine IPA Sekciju Crna Gora i tom prilikom je potpisan Memorandum o saradnji kojim se uređuje međusobna saradnja u pružanju zajedničke podrške i afirmacije sportskog duha, timskog rada, pozitivnog uticaja na očuvanje i jačanje psihofizičkih sposobnosti učesnika u saobraćaju, kao i jačanje kolektivne svesti o potrebi za bezbednijim i pažljivijim učestvovanjem u saobraćaju. Memorandum o saradnji su potpisali predsednik IPA Sekcija Crna Gora Vojislav Dragović i predsednik Moto kluba Bezbednost (staro ime “Moto Klub S.O. Žandarmerije”) Vitomir Golušin, savetnik predsednika IPA Regije Beograd, a dogovorena je saradnja i dalje aktivnosti na polju podrške afirmaciji i promociji zajedničkih ciljeva ovih asocijacija, sportskog duha, rekreacije, timskog rada, druženja, kao i podizanja svesti o potrebi za unapređenjem poštovanja različitosti, kao i upoznavanja različitih karaktera i interesovanja, a sve u duhu slogana”SERVO PER AMIKECO”. Povodom potpisanog memoranduma o saradnji dve organizacije, kao simbol buduće saradnje, zasađeno je u dvorištu Centra bezbednosti Podgorica drvo saradnje IPA Sekcije Crna Gora i Moto kluba S.O. Žandarmerije.

Sporazum - IPA Regija Trebinje

Od 15.05.2015 do 17.05.2015. Moto Klub Bezbednost (staro ime “Moto Klub S.O. Žandarmerije”) je potpisao ugovor o medjunarodnoj saradnji sa ciljem edukacije i promovisanja sporta, porodicnih vrednosti i vaspitanja dece. Predstavnici Moto Kluba, predsednik i član Mirko Kiso su dočekani u Trebinju od strane predstavnika IPA Regija Trebinje i predsednika regije Grčić Aleksandra. Po potisivanju sporazuma domaćin je ugostio sve goste prelepom hranom i pićem uz zabavni program, a sutradan smo obišli Hercegovačku Gračanicu, Vinariju Vukoja i uživali u degustaciji nakvajlitetnijih hercegovačkih vina. Posetili smo takodje i Manastir Tvrdoš gde se zamonašio Sveti Vasilije Ostroški i takodje uživali u plodovima vinarije Tvrdoš. Zahvaljujemo se organizatoru na izuzetno kvalitetnom dočeku.